Stjärnklart hos Särnklint

Alla inlägg den 11 september 2010

Av Mimmi Särnklint - 11 september 2010 22:02



...ensam i huset, men det är jag ikväll. Ludvig sover hos sin komis Rasmus och Tristan är med sin pappa, och det lämnar mig kvar här hemma själv. Har dock haft finbesök här ikväll. Det var blivande ägarfamiljen till den andra katten. Känns riktigt bra att bägge mina två älsklingssmå kommer till så bra familjer...

  

Sötaste Ludvig som sitter otålig och väntar på att få skuts till Rasmus.



Idag har jag pratat med pappa i två omgångar. Han lät så glad och uppåt när han ringde första samtalet och berättade om spännande saker som händer på hans arbete. Nu är ju han kriminalinspektör, så såklart är det spännande det han gör på dagarna, men det här var liksom lite extra extra spännande.

(Kommer ut till er också sen/snart... när tidiningarna får tag i storyn.) Sen ringde pappa upp igen och berättade att han hade satt in 3000 kr på mitt konto - bara så!? Älskade snälla fina pappsen, om du kunde förstår hur bra det kändes att höra. Med min skolresa till Gotland och ledighet från jobbet, i och med den, och annat som händer nu så är det en tuff TUFF månad jag har framför mig. Nu kan jag koppla av och vet att jag kommer att klara av den fint.


Ludvig har en dröm om att få se Papa Roch (eller hur det stavas) när dom kommer till Köpenhamn (han ville egentligen se dom i Stockholm - min födelsestad och allt som han sa - men det har jag absolut inte råd med, att också ta honom fram och tillbaka dit) och nu har det blivit min önskan att kunna lösa det till honom.

Och då måste man inte bara kunna betala för sig, var månad, utan också kunna spara ... Så spara, det är vad jag måste gör nu....


Jag ska upp tidigt och jobba imorgon igen, så nu kommer jag alldeles strax lägga mig på sidan här i soffan och sova. Ska bli riktigt skönt!! Gaia ligger redan och snarkar i den andra soffan här bredvid... Men, först ska jag lägga ut dagens fina bilder, och också något från natten.



Inatt när jag sov så var det något som höll på vid mitt huvud som gjorde att jag vaknade. Jag tog då min kamera, som såklart låg på mitt nattbord, och fotograferade rakt ut i svarta natten. VAD jag fångade på bilden? Den här söta!!  


   SNÄLLA, låt mig få pussa på er två, hela kvällen lång.

   Ursäkta, men vi försöker sova här.. Kan ni dämpa er lite??

   TRÖTT man blir, nu lyckades ni väcka syrran också...

   Jag hör dig matte, jag ska låta dom vara. Jag bara lägger mitt huvud här sålänge och funderar på mina ben.. INGENTING annat!!

   Underbart skönt och tryggt att sova bakom ryggen här.

   SÖT!



Godnatt alla fina!

Tänk på att det finns en dag imorgon också   


Puss & Kram

Ovido - Quiz & Flashcards