Stjärnklart hos Särnklint

Alla inlägg den 8 september 2010

Av Mimmi Särnklint - 8 september 2010 22:03

  


Ledsen!

Vet inte riktigt vad det är, jobbig dag bara.. Har varit så mer eller mindre hela tiden idag men jag har klarat av att hålla det ifrån mig mesta tiden. Men inte längre..

Och efter att jag sett den största spindel någonsin försvinna in under min kyl, känner jag mig ännu mer ledsen. Vet inte var den är nu och jag vet inte vad jag ska göra. Får gå med skor inne tills jag med egna ögon sett den lämna huset. Blev liksom så påtagligt hur ensam jag är när det hände... Men jag är ju inte ensam, det vet jag, men idag är jag väldigt ensam.


Det är en kväll när man ska vara två och ha några bra filmer och massa choklad och chips och dippa och läsk och ligga på en säng, nära nära under varsitt täcke och ha det jätteskönt och tryggt. Bra filmer, riktigt bra filmer.


Finns inte så mycket mer jag kan göra av den här dagen, kvällen, känslan känner jag nu. Kan ju inte sitta här och deppa. När maskinen jag har igång är klar och hängts upp så ska jag göra som Ludvig gör där uppe, sova. Imorgon kommer min lilla Tristanterroristan hem och då ska vi kramas!

Ska lägga mig och tänka på det...


Sov gott alla fina!

Tänker på hur ensamma vi alla är....  


  

Ovido - Quiz & Flashcards